FAQ

Wanneer kunt u beginnen?
Dat is afhankelijk van de opdracht. Een klusbedrijf plant met u de werkzaamheden in overleg ruim in zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en de planning nagenoeg altijd gehaald wordt. Samen met u worden heldere afspraken gemaakt. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op.

Hoe lang duren de werkzaamheden?
Dat ligt aan de werkzaamheden. Eerst worden uw wensen geïnventariseerd en op basis daarvan wordt samen met u een reële planning gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. De planning wordt nagenoeg altijd gehaald.

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn per project verschillend. Samen bekijken jullie welke werkzaamheden gerealiseerd moeten worden. Daarna ontvangt u een offerte op maat met advies over uw project.

Heeft u voorbeelden van projecten?
Jazeker! Kijk voor foto’s van de verschillende projecten bij projecten. U ziet bij projecten de veelzijdigheid van de werkzaamheden. Of het nu gaat om tegelwerk, stuken of het plaatsen van een complete verdieping.

Kunt u ook bouwtekeningen en vergunningen regelen?
Uiteraard. Heeft u verbouwplannen en moeten deze uitgewerkt worden? Een klusbedrijf werkt vaak samen met architecten en bouwtekenaars en kan de bouwtekeningen uit handen nemen. Dit geldt ook voor vergunningen. Dit bedrijf verzorgt graag de vergunningsaanvraag voor u bij uw gemeente.